Foto's

Knutsel mee in de paasvakantie
Op 10 maart liet professor Karine Van Doorsselaer ons nadenken hoe wij als kleine burger ons steentje kunnen bijdragen om duurzaam te consumeren. Ze nam ons mee op het pad van de circulaire economie en waarschuwde ons eveneens voor de vele produkten waarin schadelijke chemicaliën aanwezig zijn . Het was een geanimeerde lezing met tal van voorbeelden uit het dagelijkse leven gegrepen, dit in een jasje gegoten waarin de wereldproblematieken eveneens ter sprake kwamen. Kortom, een zeer geslaagde avond !
Op zondag 13 oktober maakten de bestuursleden van de gezinsbond van Overmere een echt boerenkrijgontbijt klaar voor een 200 tal deelnemers.

De zaal was aangekleed met tal van attributen die herinnerden aan die tijd en het Boerenkrijglied werd uit volle borst meegezongen !

De oude voorwerpen op het podium werden ijverig bekeken zodat de kwisvragen beantwoord konden worden.

Het was wederom een fijne start van de herdenking van de Boerenkrijg in Overmere.
Verkoop van Babykleding, kinderkleding tot 16 jaar, speelgoed, babymateriaal, kinderfietsen,..
Auteur van het boek 'Perfection is a bitch' Anja Copejans voerde ons gedurende twee uren mee in de wereld van de perfectie , de ups en downs , het herkennen en het erkennen ervan.
Het was een avond om te ontdekken of perfectionisme een talent of valkuil is voor een leven in balans.
Leerrijke en aangename avond dankzij de duidelijke en mooi geïllustreerde uiteenzetting van hoofdinspecteur politiezone Berlare–Zele Johan De Bruycker.
Een organisatie in samenwerking met de Gezinsbond van Berlare en Uitbergen.

Knutselnamiddag en 'out of limits' met lekkere pannenkoeken voor alle kinderen , ouders en leden van onze afdeling.
Reeds 3 jaar op rij organiseren wij een sessie line dance. Deze kunnen steeds op veel enthousiaste deelnemers rekenen en is voor iedereen toegankelijk.
Een paar foto's geven alvast de sfeer aan. Line dance staat ook opnieuw op ons programma in 2020.